Aankondiging: Autocross Bantega op zaterdag 17 augustus

Sinds jaar en dag wordt de laatste zaterdag van de bouwvak in het noorden door menig autocross liefhebber gereserveerd voor de Autocross Bantega. Ook dit jaar wordt op de laatste zaterdag van de bouwvak, 17 augustus, weer de autocross in Bantega georganiseerd.

Voor veel autocrossers uit de buurt van Bantega is deze cross een ideale opstap naar club kampioenschappen en andere crosswedstrijden, voor veel autocrossliefhebbers is het een mooie cross om eens een keer zelf in de crossauto te stappen. Tijdens de oprichting 42 jaar geleden zijn we begonnen met alleen een Vrije standaardklasse en hebben we gaandeweg het programma weten uit te breiden. Dit jaar staan de volgende klassen aan de start: Standaard, vrije standaard, dames, polder, sprinter/kever combi, lemsterland, driewielers en Sierra Duoklasse.

Met de uitbreiding van al deze klassen is ook het spektakel bij de Autocross Bantega toegenomen. Je weet nooit wat er op de crossbaan gaat gebeuren en er hebben zich al vele coureurs stuk gebeten op de vaak zware zandbaan.

Wil jij de uitdaging aan gaan en mee strijden voor de mooie geldprijzen en wisselbekers? Geef je dan snel op via www.autocrossbantega.nl (opgeven via internet kan tot 16 augustus 19.00 uur; daarna alleen nog aan de baan). Wil je komen kijken naar de cross? Vanaf 11.00 uur ben je als bezoeker welkom op het terrein ter hoogte van de Middenweg 103 in Bantega. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree, vanaf 13 jaar is het €10 per persoon.