ACCLa maakt zich op voor allerlaatste keer in Lochem

Aanstaande zaterdag wordt er, tot ongenoegen van menig autocrossliefhebber, voor het laatst langs het Twentekanaal gecrost. De baan van Lochem is en was een harde kleibaan waar kampioenschappen zijn beslist, waar autocrosshistorie is geschreven. En dat is precies wat er zaterdag ook gedaan wordt. Worden zaterdag de eerste kampioenen van 2019 gekroond?

De coureurs in de Divisie V mogen zaterdag het spits afbijten. Dan komt de  in actie voor de Sprint 2000, Juniorklasse, Juniorbuggy, Keverklasse en de Sprint 1600. De Toerwagens en Superklasse sluiten zoals gebruikelijk het programma af. Start: 09:00 uur

Belangrijke info voor de NK in Lochem:

Bijzonder Reglement
Lay-out van de locatie
Routebeschrijving
Informatie/mededelingen van de organisator

Geen mogelijkheid tot proefstarts

Een oproep van de organisatoren eerder deze week is het melden nog wel waard, door de beperkte ruimte rondom de baan is een uitdrukkelijk verzoek om geen plekken te reserveren voor een ander maar gezamenlijk naar Lochem te komen. “Het is dus zaak om deze zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarom zal iedere rijder die binnenkomt meteen moeten aansluiten.” Ook het maken van proefstarts is, net als in Gendringen, niet mogelijk in Lochem, meldt de SONAK.