Bantega maakt zich op voor 41ste Autocross

Na het daverende succes van de vorige editie van de autocross op 26 augustus 2017 is de organisatie al weer druk bezig met de voorbereidingen van de 41e editie op 25 augustus 2018. Traditioneel gezien wordt de Autocross Bantega altijd op de laatste zaterdag van de bouwvak gehouden, dit is dan ook een datum die door veel dorpsgenoten vrij wordt gehouden!

In 2017 hadden we een jubileum editie waarvoor we het programma hadden uitgebreid met de polder, driewieler, sierra duo en sprinter klasse. Dat bleek zo’n succes te zijn dat we er voor hebben gekozen om de coureurs uit deze klassen wederom de kans te geven om in Bantega te rijden. Dat heeft ook dit jaar weer geleid tot extra inschrijvingen! Het programma bestaat dit jaar uit de volgende klassen: Lemsterland, Standaard, Vrije Standaard, Polder, Dames, Sierra Duo en Driewieler klasse. Bij genoeg opgave zal ook de Sprinter klasse worden verreden. Met deze klassen beloofd de Autocross Bantega ook weer een spectaculaire dag te worden waarbij ervaren en overvaren coureurs de kans krijgen om zichzelf te laten zien!

Coureurs kunnen zich opgeven voor de Autocross Bantega via www.autocrossbantega.nl of met een mail naar info@autocrossbantega.nl. Weet je op de avond van 24 augustus pas zeker dat jouw auto klaar is voor de cross? Geen probleem! Je kunt je ook altijd nog opgeven aan de baan. Kosten voor deelname zijn €25 (incl. entree voor coureur en helper). Het terrein is voor het publiek vanaf 11.30 uur geopend, entree is €10 (tot 12 jaar is gratis).