DeCrozz.nl bundelt in 2018 krachten met NT Fotografie

De redactie van DeCrozz.nl is verheugd te kunnen melden dat het zich vanaf heden versterkt heeft met de diensten van NT Fotografie. Fotograaf Niels Treffers zal tijdens de wedstrijden in het Eurol/Veka NK Autocross exclusief werk leveren voor deze website.

Nadat het digitale autocrossmagazine in 2016 verder ging als website werden de activiteiten rond de website flink uitgebreid. Met name in het Eurol/Veka NK Autocross, het kampioenschap waar DeCrozz.nl officieel mediapartner van is, zijn stappen gemaakt om de berichtgeving rond het grootste autocrosskampioenschap van Nederland zo goed mogelijk aan te pakken. Met het liveblog op de wedstrijddagen, uitgebreide verslagen, interviews en video’s werd de drukte steeds groter waardoor de bestaande redactie tegen bepaalde beperkingen aan liep.

Met Niels Treffers heeft DeCrozz.nl nu een ambitieuze partner gevonden die graag zijn medewerking verleend aan een van de grootste autocrosswebsites van Nederland. Treffers zei: “Ik ben blij dat ik vanaf heden mag samenwerken met DeCrozz. Joris en Mark zijn beiden erg enthousiast en hebben een warm hart voor de autocross, de benzine stroomt door hun aderen. Het is uniek hoe zij het digitale magazine ontwikkeld hebben tot het platform van nu. Ik grijp deze kans dan ook maar wat graag met beide handen aan en werk graag samen met Joris en Mark aan DeCrozz.nl.”

Redacteur en mede-oprichter Mark Bremer is blij met de samenwerking met Treffers. “Door de toevoeging van een getalenteerde fotograaf als Niels kan ik mij meer richten op de zaken die voor mij belangrijk zijn: Het schrijven en vertellen van verhalen aan de fans van de autocross. In het NK Autocross doen ruim 250 deelnemers mee die ieder een eigen verhaal hebben. Nu Niels als fotograaf voor ons aan de slag gaat, kan ik mij meer richten op het vertellen van die verhalen.” Mede-oprichter en fotograaf Joris Kammenga voegde toe: “De gedrevenheid van Niels past goed binnen ons team en hij kan als fotograaf een mooie bijdrage leveren voor het niveau van onze NK-verslaggeving.”

De redactie bestaat momenteel uit een team van zo’n vijf mensen die op regelmatige basis medewerking verlenen aan content voor de website.

Bekijk NT Fotografie ook op facebook.