Hofstra klaar voor debuut in Sprintklasse 1600

 

Eind vorig jaar konden wij al melden dat Rene Hofstra terugkomt in de autocross. Met de Crozz spoiler die een tijd klaarstond, is hij nu klaar voor het komend seizoen. Zijn eerste meters met de voor hem nieuwe sprinter op de autocrossbaan zijn achter de rug en na tevredenheid afgesloten met een vijfde plaats in de sprintklasse in Kollum. Nadat Kooistra Reclame de sprinter van de week onderhanden heeft genomen kunnen wij het als eerste aan het publiek laten zien.

Hofstra1 copy

Met de grote hoeveelheid inschrijvingen voor het Nederlands Kampioenschap in de Sprint 1600 klasse, moet Rene Hofstra eind deze maand meedoen aan de selectiewedstrijden in Keijenborg en Meddo. Alleen op die manier kan hij een gooi doen naar deelname aan het NK. Een update over de F&S Sprinter met Hayabusa-motor.

Hofstra tikte de F&S motorfiets sprinter op de kop bij de Belgische Werner van Roy. Na een verbouwing werd de auto naar tevredenheid getest in Kollum. Binnenkort wordt ook de thuisclub ACVO in Hoogkerk bezocht voor nog een test.

De Fries is vanaf het eerste moment gemotiveerd om Crozz en CrozzMedia op elke mogelijke manier te steunen. Op het moment dat een spoiler geprepareerd om ons magazine te promoten werd de A&P sprinter verkocht, na de demo op de Racing Expo en werd er aan de toekomst gedacht. Nu is de nieuwe sprinter omgetoverd in de welbekende blauwe kleuren.

hofstra

Hofstra2