Oliehandel.nl prominent aanwezig tijdens wedstrijd in Terwolde

Aankomend weekend vindt in Terwolde de tweede ronde van het Autocross Masters-kampioenschap plaats. Zoals altijd is dit een van de grootste evenementen van het seizoen en is de belangstelling van de deelnemers en fans gigantisch. Het belooft andermaal een spectaculaire wedstrijd te worden op een baan die ten opzichte van afgelopen jaar licht aangepast is. Trouwe partner van zowel de organistor TACO als van DeCrozz.nl is Oliehandel.nl. Zij zijn dan ook prominent aanwezig in Terwolde.

“Oliehandel.nl is dé online smeermiddelenwebsite van Nederland”, zegt directeur Jan de Croon. “Wij verkopen 33 verschillende merken via onze website, maar hebben ook adviseurs met verstand van zaken die een uitstekend advies kunnen geven over bijvoorbeeld Eurol of Motul, een merk dat heel veel in de cross gebruikt wordt. Voor deze sport zijn wij een sterke partner.”

De wedstrijd in Terwolde is een van de absolute klassiekers op de autocrosskalender. “We hebben bewust gekozen om elk jaar partner te zijn in Terwolde”, gaat De Croon verder, die met zijn bedrijf in Twello gevestigd is. “Het is goed georganiseerd, een mooie baan en het is altijd spektakel. Tobias Schulze en Ferry Kars rijden daar met reclame van ons rond, wij hebben zowel zakelijk als sponsortechnisch een band met hen. Het geeft een toegevoegde waarde, het is een stukje betrokkenheid met de regio. Dat is ook het mooie van autocross waar je mensen uit alle geledingen van de samenleving tegenkomt.”

Oliehandel.nl levert in bijna elke bedrijfstak haar steentje bij aan het smeren van auto’s, vliegtuigen en apparatuur. Want, zo zegt De Croon: “Zonder smering loopt alles naar de tering.”