Komende woensdag krijgen coureurs opnieuw kans zich te registreren voor het NK Autocross 2018. Deze keer zal de registratie per klasse geopend worden om de servers te ontlasten.

Door de hevige drukte van afgelopen woensdag raakten de servers bij de KNAF en SONAK overbelast waardoor het niet mogelijk was om registraties te voltooien. Hoewel enkele coureurs hun registratie wel tijdig konden indienen, bleken heel veel deelnemers te kampen met problemen. De SONAK besloot daarop de registratie tijdelijk stop te zetten om het proces opnieuw te stroomlijnen.

Komende woensdag worden de registraties opnieuw geopend, ware het niet dat dit deze keer per klasse zal gaan. Woensdag krijgen deelnemers van de Divisie V, Juniorklasse, Sprintklasse 1600 en Keverklasse de kans om zich te registreren, deze periode sluit op dinsdag 27 februari. Donderdag volgen dan de overige klassen met de Sprintklasse 2000, Toerwagenklasse en Superklasse. Zij hebben tot woensdag 28 februari de tijd om een startplek voor het komende seizoen te bemachtigen.

Voltooide registraties van afgelopen woensdag blijven geldig, de niet voltooide registraties moeten opnieuw gedaan worden in het systeem van de KNAF. De voorwaarden zoals die aanvankelijk golden voor de registratie, blijven van kracht.

In totaal kunnen 255 deelnemers verdeeld over de zeven categorie├źn deelnemen in het NK Autocross 2018 dat op 26 mei in Haarle van start gaat.

Wanneer registeren voor het NK Autocross 2018?