Tussenstand Eurol/Veka NK Autocross na Holterhoek

Regerend Nederlands kampioen Ivo Galekop heeft zaterdag met zijn tweede plaats in Holterhoek de leiding in het klassement van de Keverklasse overgenomen. Dat blijkt uit de exclusieve tussenstand die DeCrozz.nl dinsdag kan presenteren.

Na vier van de zes wedstrijden heeft Galekop de leiding bij de kevers overgenomen nadat Rik Pasman de overwinning pakte en Pedro Cokelaere niet verder geraakte dan een negende plaats. Pasman deed goede zaken in het klassement na een matige start van zijn seizoen en staat nu vierde achter Galekop, Cokelaere en Klaster.

Bij de junioren is het wat betreft de tussenstand nog altijd status quo. Tijdens de NK in Rosmalen werd een hoger beroep tegen een protest aangetekend waardoor het CAR uitspraak moet doen over deze zaak, ditzelfde is gebeurd tijdens de wedstrijd in Holterhoek. Daardoor is het nog altijd niet duidelijk of de uitslagen van beide wedstrijden daadwerkelijk tellen. Lars van Kuringe is na de vierde wedstrijd van het seizoen de leider bij de junioren, hij scoorde in Holterhoek zijn tweede overwinning.

Rob van Mierlo is de nieuwe klassementsleider in de Sprint 1600 nadat hij zegevierde in Holterhoek. De andere leiders zijn Erwin Breederland (Toerwagenklasse), Chris Wagenaar (Sprintklasse 2000), Kevin van Beek (Divisie V) en René van der Coelen (Superklasse).

Bekijk hier: Tussenstand NK Autocross 2018 na Holterhoek 

Aan deze tussenstand kunnen geen rechten ontleend worden. Deze tussenstand mag niet gekopieerd of overgenomen worden zonder expliciete toestemming van DeCrozz.nl.