Tussenstand Eurol/Veka NK Autocross na Rosmalen

Het klassement van het Eurol/Veka NK Autocross is tijdens de derde ronde van de titelstrijd in Rosmalen flink opgeschud. Dat blijkt uit de officieuze tussenstand die DeCrozz.nl kan presenteren.

Na twee overwinningen in Haarle en Noardburgum kwam Jacob Heeres er in de derde wedstrijd op Rosmalen niet aan te pas. Hoewel Chris Wagenaar de overwinning na een schitterend duel moest laten aan Mervin Klaassen, heeft de regerend kampioen de leiding in het kampioenschap wel overgenomen als het gaat om het absolute aantal punten. Ook Pedro Cokelaere heeft de leiding in het kampioenschap gegrepen met zijn tweede zege van het seizoen in Rosmalen. De coureur heeft nu een voorsprong van drie punten ten opzichte van Jan Paul Klaster, de winnaar in Haarle.

In de Juniorklasse is Roy Boon de nieuwe leider in het kampioenschap, hoewel daarbij opgemerkt moet worden dat deze stand nog onder voorbehoud is. In deze klasse loopt nog een protest waardoor de uitslag van de wedstrijd in Rosmalen niet definitief gemaakt is.

René van der Coelen (Superklasse), Dirk-Jan Middelveld (Sprint 1600), Ton van Leeuwen (Toerwagenklasse) en Kevin van Beek hebben hun leidende positie in het klassement gehouden.

Bekijk hier: Tussenstand NK Autocross 2018 na Rosmalen

Aan deze tussenstand kunnen geen rechten ontleend worden. Deze tussenstand mag niet gekopieerd of overgenomen worden zonder expliciete toestemming van DeCrozz.nl