Tussenstand na Eurol NK Autocross Rosmalen

Na de eerste kleibaan van het seizoen hebben zich toch wat veranderingen voorgedaan in het klassement van het Eurol NK Autocross. In maar liefst vijf klassen is er een nieuwe kampioenschapsleider.

Bij de Juniorbuggy’s hebben we na de derde wedstrijd opnieuw een nieuwe leider. Na Niklas Noldes en Ricardo Otto gaat finalewinnaar Bart van der Putten na drie wedstrijden aan de leiding in het Eurol NK Autocross. In de Juniorklasse heeft Lars van Kuringe zijn tweede finale gewonnen en heeft de leiding weer overgenomen van Gijs Kovac.

Huub Jansen beleefde in Rosmalen niet zijn beste dag, hij is de leiding in het klassement van de Sprint 2000 kwijtgeraakt aan Edwin Tolkamp. Bij de kevers is Eelco Kruis de nieuwe leider. Jeremy Nap heeft na de derde wedstrijd het stokje overgenomen van Johan de Jong, die ijzersterk reed op het zand.

Ondanks een minder sterke dag gaat de equipe Van der Vegt nog altijd aan de leiding in de Divisie V. De voorsprong van John Verberk, die oppermachtig was in de eerste twee wedstrijden, is verder gegroeid na de wedstrijd in Rosmalen. De meervoudig kampioen werd derde, maar de grootste concurrenten verspeelden punten. Winnaar Robbert Beelen is opgeklommen tot de derde plaats, maar heeft al een schrap staan. Ook Michel Schoenmakers is leider gebleven in de Sprintklasse 1600, hij werd vierde in Rosmalen.

BEKIJK HIER: TUSSENSTAND EUROL NK AUTOCROSS NA NK ROSMALEN