WIN: Coureur van de Dag verkiezing tijdens NK Autocross in 2022

In samenwerking met ChasissParts.com en de SONAK mogen we aankondigen dat er na elke wedstrijd van het Eurol NK Autocross een Coureur van de Dag wordt verkozen. Deze coureur is door zijn of haar prestatie opgevallen op en langs de baan en heeft de mede dankzij de stem van het publiek de titel gewonnen. Daarbij mogen namens ChassisParts.com onderdeel van Groot Techniek ook een elektrische slagmoersleutel van het merk MILWAUKEE aanbieden ter waarde van €250,-.

Na iedere wedstrijd van het Eurol NK Autocross maken we op onze website, in onze WebApp en op onze social mediakanalen van Instagram en Facebook bekend welke coureurs kans maken op de prijs. Stemmen kan dat 24 uur lang op jou favoriete coureur. De winnaar van de titel van de dag en de mooie prijs aangeboden door ChassisParts.com wordt bekend gemaakt bij ons en kan zijn of haar prijs ophalen in de winkel van ChassisParts in Winkel, Heerhugowaard, Purmerend of Leeuwarden.

Wil jij zelf nou iemand aandragen die het verdiend om genomineerd te worden, stuur dan jou kanshebber met een korte motivatie naar onze email adres: nominatie@decrozz.nl of stuur het in via onze DM op Instagram of Facebook.

– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd –